Astrometry net ascom plug-in help

CCD cameras (CMOS/CCD), DSLRs, telescope mounts, focusers, autoguiders, domes, Roll off roofs, etc..
Post Reply
Luca
Posts: 8
Joined: Thu Apr 19, 2018 12:33 am

Thu May 24, 2018 2:52 pm

Hi all, I have a problem with (astrometry net ) when I try to plate solving an image a window pops up Ascom plug- in is not istalled . I fauns a French forum talk about that, but I'm an Italian guy living in Australia , so I already straggly with English and you guys can image how is my French :lol: .
I attach a pictures of my screen, thanks in advance for the help how to fix it bey
Attachments
image.jpeg
Luca
Posts: 8
Joined: Thu Apr 19, 2018 12:33 am

Thu May 24, 2018 9:13 pm

Sorry I didn't see the similar topics already in the forum :oops: , so I first try to fix it using trick from them if not work I post again
Bey
Luca
Posts: 8
Joined: Thu Apr 19, 2018 12:33 am

Sat Oct 27, 2018 5:57 pm

Hi all,
I still get a message ( ascom plugin are not installed) can someone help me thanks
Post Reply